TÁJÉKOZTATÁS
Tisztelt ügyfeleink, a hajóinkat 2016. évben nem lehet foglalni!
    További kedvezmények      Ártáblázat     ÁSZF
TÁJÉKOZTATÁS

Köszöntő


Hajóbérlés, vitorlás bérlés, vitorláskölcsönzés a Balatonon

Szeretettel köszöntök minden kedves érdeklődőt weboldalunkon- Helmeczi Rozália ( ügyvezető). Néhány mondatban bemutatom cégünk tevékenységeit, és megrögzött Balaton imádóként várom Önöket a balatonfüredi Hajógyári kikötőben.

Az EASTCRAFT Élményvitorlázás Kft. 2009 évben azzal a céllal alakítottuk, hogy a Balatonon meghonosodjon a minőségi vitorlás bérlés. Célunk, az egyre népszerűbb hajóbérlés - vitorlás bérlés - vitorláskölcsönzés színvonalát növelni. Alternatívát kívánunk nyújtani a vitorlás hajó vásárlás és a minőségi hajóbérlés - vitorlás bérlés - vitorláskölcsönzés között. A magánhajó éves fenntartási költségéből nálunk akár 15-20 napig is lehetséges  a hajóbérlés - vitorlás bérlés - vitorláskölcsönzés. Ez remek és hosszú idő, hiszen 25-35 nap az egész éves szabadságunk.


Hajóbérlés - Vitorlás bérlés vagy hajóvásárlás?


Miért vásárolunk és tartunk fent egy költséges vitorlás hajót? Miért nem csak a vitorlázás élményére koncentrálunk és csak a hajóbérlés - vitorlás bérlés - vitorláskölcsönzés díjára költjük el az egy éves fenntartási költségét? A válasz egyszerű: a Balatonon ez idáig a vitorlás hajó vásárlással szemben megfelelő alternatívát nem kínált a hajóbérlés, vagy a vitorlás bérlés, mert az elöregedett hajóparkon kívül a minőségi bérelhető vitorlás hajó(k) csak kis számban voltak kölcsönözhetők.
 

Hajóbérlés - vitorlás bérlés – 5 vitorlás hajó típusból!

Társaságunk vitorlás hajó flottája 2015. április 01-től 5 db bérelhető vitorlás hajóval rendelkezik.

Hajóbérlés - vitorlás bérlés - vitorláskölcsönzés Balatonkenesén:

Az EASTCRAFT Kft:

- 3 db azonos felszereltségű Jeanneau Sun Odyssey 36i vitorlás hajó

- 1 db Jeanneau Sun Odyssey 30i vitorlás hajó

- 1 db Beneteau Oceanis 34 vitorlás hajóA bérelhető vitorlás hajóink 4-12 fős családok, baráti társaságok igényes és magas szintű kiszolgálására épültek, ugyanakkor egy-egy SO 36i vagy Beneteau OC 34 vitorlás hajó maximum 12 fővel csapatépítő tréningekhez is kiválóan alkalmas. A bérelhető vitorlás hajó flottánkkal nagyobb csapatépítő vitorlás rendezvények szervezését is vállaljuk. Ez a hajóbérlés - vitorlás bérlés szolgáltatás egyedülálló a Balatonon, mivel az EASTCRAFT Kft. tulajdonában van a legnagyobb balatoni bérelhető vitorlás hajó flotta.

Hajóbérlés - vitorlás bérlés helyszíne: bérelhető vitorlás hajó flottánk a Balaton egyik legigényesebb kikötőjében a Balatonfüredi Hajógyári Kikötőben található. A hajóbérlés - vitorlás bérlés - vitorláskölcsönzés mellett rendezvényszervezéssel, csapatépítő programokkal várjuk kedves vendégeinket.

 

Amennyiben a hajóbérléssel kapcsolatosan felkeltettük érdeklődését úgy kérjük, regisztráljon oldalunkon. A hajóbérlés - vitorlás bérlés - vitorláskölcsönzési szolgáltatásainkkal kapcsolatos ASzF-ünk egy rövid ideig tartó regisztráció után elérhető!

 

 

Helmeczi Rozália

ügyvezető

 

 

 Regisztráció


A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező!
Neve:*  
Email címe:*  
Jelszava:*  
Jelszava ismét:*  
Nyelv:  
Cégnév:  
Irányítószám:  
Település:  
Utca, házszám:  
Mobil elérhetőség:  
Születésnapja:  
Hol hallott rólunk?
Feliratkozik hírlevelünkre?? 
Hozzájárulok, hogy megadott személyes adataimat a az EastCraft Kft. saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés és tájékoztatás céljára telefonon, vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. SMS, MMS, E-mail), automatizált hírlevélküldő rendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja. Tudomásul veszem, hogy az EastCraft Kft. részére postai (1096 Budapest, Sobieski J. u. 20-24. fszt. 4-5.) és az info@eastcraft.eu elektronikus címeken keresztül bármikor kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatását.

Bejelentkezés


Bejelentkezéshez érvényes regisztrációval kell rendelkeznie. Ha még nem regisztrált rendszerünkben, a következő linkre kattintva megteheti: Regisztráció

E-mail:  
Jelszó:  

Jelszó emlékeztető