TÁJÉKOZTATÁS
Tisztelt ügyfeleink, a hajóinkat 2016. évben nem lehet foglalni!
    További kedvezmények      Ártáblázat     ÁSZF
TÁJÉKOZTATÁS

Tájékoztató és oktató filmjeink


Vitorlás Bérlés - Video tananyag, oktatás

A következő 10 oktatófilmet azért készítettük el, mert szerettük volna megkönnyíteni vendégeink számára a vitorlás bérlést. Szeretnénk ha kedves ügyfeleink a vitorlás hajó átvétele után tisztán csak a vitorlázás élményeire koncentrálnának. Számunkra fontos az Ön magabiztossága a vitorlás bérlés alkalmával, hiszen ezen értékes és célírányos ismeretek birtokában úgy fog majd hajóra szállni, mintha mindig is ezeket a vitorlás hajókat vezette volna.

A vitorlás hajóink felszereltsége a megszokottól nagyobb, ezért tisztában vagyunk azzal, hogy a vitorlás hajó átvételekor milyen sok információt kell a vendégeinknek memorizálni, megjegyezni. A lenti kisfilmeket a legfontosabb témakörökben készítettük el, mert tapasztalataink alapján a film előzetes megtekintése behozhatatlan előnyöket jelent ahhoz képest, mintha Ön csak a kikötőben találkozna először hajóinkkal.

Kérjük használja ki a lehetőséget és készüljön fel otthonában a vitorlás bérlésre.

1. Tekintse meg bemutató kisfilmünket vitorlás hajóinkról. Fedezze fel klimatizált hajóink luxus kényelmét. Válassza ki a film alapján az Önnek megfelelő hajót. 2. A rövid kisfilm ismerteti a hajók kötelező tartozékait és azok használatával kapcsolatosan nyújt tanácsokat.
 
3. Tekintse meg a vitorlás hajóink átadás-átvételi eljárásait. Ismerje meg a hajó átadása előtt a vitorlás bérléshez elengedhetetlen tudnivalókat. 4. A rövidfilmből megismerheti a hajók elektromos rendszerének helyes és biztonságos használatát.
   
5. Az oktatófilmünk bemutatja a Jeanneau hajók diesel motorjának  helyes használatát, és a sebességváltó és a gázkarral kapcsolatos tudnivalókat. 6. Az EastCraft Élményvitorlázás Kft. minden vitorlás hajója körkormánnyal és orrsugár kormánnyal ellátott. A kisfilm az irányítási és kormányzási rendszereken felül, bemutatja a hajók szélműszereinek használatát.
   
7. A kisfilm bemutatja a vitorlás hajók fedélzeti kényelmi berendezéseinek használatát.
8. A kisfilmmel szeretnék bemutatni a vitorlás hajók kötélzetének és vitorlázatának helyes használatát.
   
9. A következő kisfilmben nagyon hasznos tanácsokat mutatunk be a horgonyzással, kihajózással és kikötéssel kapcsolatosan. 10. Ebben a fejezetben összefoglaltuk a legfontosabb tanácsainkat a vitorlás bérléssel összefüggésbe. Nem érheti meglepetés a vitorlás bérlés során ha ezt a kisfilmet előzetesen megtekinti.
   

 Regisztráció


A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező!
Neve:*  
Email címe:*  
Jelszava:*  
Jelszava ismét:*  
Nyelv:  
Cégnév:  
Irányítószám:  
Település:  
Utca, házszám:  
Mobil elérhetőség:  
Születésnapja:  
Hol hallott rólunk?
Feliratkozik hírlevelünkre?? 
Hozzájárulok, hogy megadott személyes adataimat a az EastCraft Kft. saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés és tájékoztatás céljára telefonon, vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. SMS, MMS, E-mail), automatizált hírlevélküldő rendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja. Tudomásul veszem, hogy az EastCraft Kft. részére postai (1096 Budapest, Sobieski J. u. 20-24. fszt. 4-5.) és az info@eastcraft.eu elektronikus címeken keresztül bármikor kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatását.

Bejelentkezés


Bejelentkezéshez érvényes regisztrációval kell rendelkeznie. Ha még nem regisztrált rendszerünkben, a következő linkre kattintva megteheti: Regisztráció

E-mail:  
Jelszó:  

Jelszó emlékeztető